ruimtevaarders

 

COMING UP

 
 

Arctique

Arctique
 
We leven in 2025. De Arctic Serenity, een luxeschip dat weldra wordt omgebouwd tot hotel voor rijke toeristen, wordt naar Groenland gesleept. Aan boord bevinden zich zeven verstekelingen die ten prooi vallen aan een complot dat hen uit de weg wil ruimen. Trouw aan haar voorliefde voor politieke thrillers ontvouwt AnneCécile Vandalem ons geleidelijk aan de strategieën en manipulaties die tot het vastlopen van het schip zullen leiden. In het hoofdsalon van het schip vertellen videobeelden het verleden van de personages en hoe ze op het schip zijn terechtgekomen.
 
ARCTIQUE
 
Nieuwe theatervoorstelling van Anne-Cécile Vandalem & Das Fräulein kompanie.
Premiere 23 januari 2018 in Théâtre National in Brussel.
 

> Théâtre National
> www.dasfrauleinkompanie.com

 
 
 

ON TOUR

 
 

Tristesses

 
“2016, Europa ondergaat de opmars van extreemrechtse partijen. Onder deze partijen is er de antidemocratische partij ‘Réveil Populaire’, die door Martha Heiger wordt bestuurd en die op het punt staat een deel van Noord-Europa te controleren. In Martha Heiger’s geboorteplaats, een dorp dat zich op een eiland bevindt, wordt het lijk van haar moeder gevonden. Ter gelegenheid van de begrafenis wordt de komst van Mevrouw Heiger aangekondigd. Ellen, een jonge tiener, heeft zich tot doel gesteld de vrouw die haar en de toekomst van haar land bedreigt te vermoorden. Maar op de dag van de begrafenis , is de situatie drastisch veranderd ..”
 
TRISTESSES
 
theaterproductie van Anne-Cécile Vandalem & Das Fräulein Kompanie.
 
> meer info over TRISTESSES
> www.dasfrauleinkompanie.com
> speeldata

 
 
 

GAZ

 
‘Viviane De Muynck laat diep in haar ziel kijken… Ze kijkt niet met haar irissen, maar met haar binnenste, met haar hele historiek’. Wouter Hillaert (De Standaard).
 
GAZ
 
Monoloog van Viviane De Muynck met tekst van Tom Lanoye. Theaterproductie van Piet Arfeuille en Theater Malpertuis.

 
> meer info over GAZ
> theater Malpertuis
> speeldata

 
 
 

SLUMBERLAND

 
“Wat is dat donkere niemandsland dat ‘slaap’ heet? Hoe weet je echt helemaal zeker dat de ‘droomwereld’ niet de échte aarde is? Of dat we niet gewoon dromen dat we wakker worden? Sowieso komt alles wat je overdag ziet terug in je droom, maar dan binnenstebuiten!”
 
SLUMBERLAND
 
Met muziek en zang van An Pierlé en Fulco Ottervanger, Video en regie van Nathalie Teirlinck.
 
> meer info over SLUMBERLAND
> www.zonzocompagnie.be
> speeldata

 
 
 


follow ruimtevaarders on twitter & facebook!

  

 


 

 


 


login